Collageramar

Collage med flera bilder eller foton

Collageramar
Copyrigt (C) Focus. All rights reserved.

Collageramar är omåttligt populära typer av fotoramar. De möjliggör fina och kreativa uppsättningar med flera bilder i samma ram. Det finns olika collageramar med olika antal platser för bilder. Allt ifrån två bilder till 12 bilder, eller ännu fler.

Collageramens form och utseende

Collageramen är ett perfekt sätt att att få upp hela sin familj på väggen, sina släktingar, vänner, barn, eller alla galna bilder från semesterresan, på väggen. Ramarna är allt ifrån hjärtformade, till stående, liggande och kvadratiska. Allt för att de ska passa dina önskemål. Populärast är de långlivade collageramarna som är smala och långa, och anpassade för tre eller fem liggande eller stående bilder.

Passepartouten fixar antalet bilder

Egentligen är själva collageramen som vilken annan ram som helst. Det är antalet fönster (eller öppningar) i passepartouten, som avgör hur många bilder man kan montera.

Fotoväggar

Fotoväggar är en verklig klassiker och form av förebild till den lite stilrenare collageramen. Här är det vanligt att man monterar massor med mindre ramar tillsammans på en mindre yta på väggen. Ett collage med många små ramar istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>